Verificări de amploare în toată țara, după tragedia din Timișoara

Au început verificări de amploare în toată țara, după tragedia din Timișoara.

Societăţile comerciale care deţin sau comercializează substanţe şi produse chimice folosite pentru serviciile de deratizare vor fi verificate, în urma tragediei de la Timişoara, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, citează Agerpres.

"În ceea ce priveşte situaţia tragică înregistrată zilele trecute la Timişoara, ministrul Ion Marcel Vela a dat dispoziţie să se verifice toate societăţile comerciale care deţin sau comercializează substanţe şi produse chimice folosite pentru serviciile de deratizare", a spus Dajbog, într-o declaraţie al sediul MAI.

Poliţia Timiş a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul deratizării dintr-un bloc din Timişoara, în urma căreia doi copii şi o femeie au murit, iar alte 28 de persoane sunt internate în spitale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a anunţat, marţi, că patronul firmei care a efectuat deratizarea în blocul de pe strada Mioriţei este cercetat şi pentru trafic de produse sau substanţe toxice după ce procurorii au stabilit că acesta a folosit un insecticid care are în compoziţie fosfură de aluminiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel