Vacanță-dezastru la cinci stele, în Bulgaria, pentru o familie din români. "Hotelul este în paragină, jeg peste tot. Ne-au dat afară!"

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Mult dorita vacanță s-a transformat într-un dezastru pentru o familie din România care și-a făcut rezervare la un complex all inclusive, din stațiunea Elenite.

Pentru trei nopți, turiștii au plătit 2.800 de lei. Însă habar nu aveau ce surpriză îi așteaptă.

"Nimic din ceea ce se promite nu este la față locului! Un dezastru total! Hotelul este lăsat în paragină, jeg peste tot, aqua parc-ul nu funcționează în totalitate, deși nu se menționează nicăieri, snack bar nu există, pe plajă nu există un bar de unde să îți iei apă, ca să ajungi la hotel mergi printre boscheți, iar acest hotel care se pretinde a fi un hotel de 5 stele este de maxim 2!”, a scris o turistă pe pagina de Facebook Travel în Bulgaria, scrie adevarul.ro.

"Într-o cameră, unde era extrem de cald, am avut o problemă cu aerul condiționat. Ne-am plâns toată ziua. Abia abia seara, la ora 19, ne-a băgat cineva în seamă. Răspunsul a fost că nu se poate face nimic, să dormim cu geamul deschis, că nu au altă cameră să ne dea. Am spus că nici noi nu suntem vinovați pentru neregulile hotelului și că nu e normal să stăm în asemenea condiții, iar managera ne-a zis nonșalant să dormim cu geamul deschis, în condițiile în care camera era la parter, fără să aibă măcar o plasă de țânțari”, a mai povestit femeia.

"Ne-a dat afară din hotel!"

"Managera a spus să vorbim cu Booking.com, că doar ei ne pot returna banii înapoi sau reloca la alt hotel, iar în timp ce încercam să rezolv problema telefonic cu Booking, managera a anulat rezervarea și practic ne-a dat afară din hotel! Este ora 01:28 și noi suntem pe drumuri spre București, pentru că Booking nu poate returna banii instant pentru ca noi să ne putem permite să mergem la alt hotel. Un singur cuvânt despre acest hotel și despre cine îl manageriază: execrabil!”, a povestit turista.

Vezi și:  Vacanță de coșmar, la un hotel de 4 stele din Eforie Nord. O turistă,  șocată de ce condiții a găsit acolo, după ce a plătit 650 de lei/noapte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel