Unui prezentator TV din China i-a curs sânge din nas în timp ce prezenta știrile

Sursă foto: Pexels (John-Mark Smith)
Sursă foto: Pexels (John-Mark Smith)

Un prezentator de știri din China a dat dovadă de stoicism atunci când a continuat să prezinte știrile, în ciuda sângerării nazale de care suferea. 

Un prezentator de știri a continuat să prezinte buletinul după ce a suferit o sângerare nazală în timpul unei transmisiuni în direct. Huang Xinqi a continuat să citească calm buletinul de știri al zilei cu sângele curgându-i din nas, lăsându-i pe telespectatori îngrijorați că motivul pentru care nu a cerut ajutor ar fi fost pentru că îi era frică să nu fie concediat.

Imaginile din programul live îl arată pe jurnalistul de știri din Suzhou prezentând știrile în timp ce sângele îi curgea din nas, până la gură. Chiar dacă colega sa a ajutat la prezentarea știrilor zilei, Xinqi a continuat efortul până la sfârșitul difuzării, a informat South China Morning Post, citat de The Sun

Vezi VIDEO și IMAGINI aici

Spectatorii, îngrijorați de situația lui Xinqi

Sângerarea nazală a lui Xinqi a început la scurt timp după începerea programului de știri de luni. Prezentatorul de știri a spus marți că la acea oră, principala sa preocupare era să termine emisiunea. Clipul care a devenit rapid viral pe rețeaua de socializare chineză Weibo, i-a lăsat pe utilizatori îngrijorați la adresa prezentatorului de știri.

Unii au lăudat profesionalismul lui Huang, în timp ce alții s-au întrebat dacă se temea de repercusiuni în cazul în care se oprește să caute ajutor. O persoană a spus: ”Nu am putut vedea niciun profesionalism. A fost greu să treci cu camera la colega lui? Nu era singur acolo.”

Un reporter coreean a trecut printr-o situație asemănătoare

În 2018, un reporter sportiv coreean a avut un incident similar când a continuat să-și facă treaba în timp ce avea o sângerare nazală severă.

Radiodifuzorul Jo Hyun-il a fost văzut finalizându-și calm emisiunea cu sângele curgându-i pe nas. În acest caz, incidentul i-a lăsat pe telespectatori îngrijorați de programul de lucru al reporterului.

Crainic radio, dat afară după un derapaj rasist la adresa Serenei Williams

"Eu îmi prăjesc pâinea în comparație cu atractivitatea femeilor, așa cum le văd eu. Nu o să merg niciodată la nivelul Serenei Williams. Dar e foarte bun nivelul lui Halle Berry", a spus Rob Lederman anul trecut, potrivit tennisworldusa.

Afirmația sa a fost ulterior comentată pe Twitter de invitatul care fusese în platou, Marcel Louis-Jacques: "Am deja un stigmat ghinionist și nemeritat atașat în legătură cu pielea neagră - așa că este condamnabil și pentru Rob să primească așa ceva, nedorit, după ce a comparat pâinea prăjită cu culoarea pielii unei persoane și el cade deja în acel stigmat".

Ca urmare a vorbelor sale, Rob Lederman a fost dat afară.

Ulterior, crainicul a spus că a ascultat încă o dată înregistrarea și că a fost îngrozit de propriile vorbe: "Mi-am dat seama cu ușurință cum cineva se poate simți ofensat de asta. Am înțeles asta. Sună teribil și este ceva teribil". Vezi articolul AICI

Alex Dima, jurnalistul ”România, te iubesc”, a devenit tată pentru a doua oară

Jurnalistul Alex Dima, cunoscut pentru reportajele făcute în cadrul emisiunii ”România, te iubesc”, a devenit tată pentru a doua oară. Iubita lui, Georgiana, a adus pe lume un băiețel sănătos, scrie Ciao. 

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tată de băiat! Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem. Ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gungurește. Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9-lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile. Ne-a arătat și că poate să țipe din toți rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzică din jucării și toată aventura. Aștept cu nerăbdare! Să fim și să fiți sănătoși!”, a afirmat jurnalistul în postarea sa de Instagram. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel