Unde se află Iohannis ACUM, invitat la dezbatere de Dăncilă

Klaus Iohannis, în Bacău
Klaus Iohannis, în Bacău

Președintele în funcție Klaus Iohannis se află la ultimul eveniment de campanie înainte de turul II al alegerilor prezidențiale! 

”Cu calm, să ne așezăm un pic. Eu cu România normală! Să dăm muzica un pic mai încet, ca să ne auzim bine! Bună seara, astăzi este ultima zi de campanie și sunt foarte bucuros că am reușit să vin pentru ultimul eveniment de campanie, aici, în Bacău, un oraș care-mi este foarte drag” a spus Klaus Iohannis, la ultimul eveniment de campanie, în Bacău. 

”Încă n-am făcut un bilanț, dar, dacă dacă mă întrebați așa, v-aș spune două-trei lucruri care-mi vin acum în minte: a fost o campanie pe care o consider foarte bună, am avut noroc de o echipă de campanie foarte bună, am ajuns în aproape 30 de județe, am avut întâlniri cu peste 100.000 de oameni și cred că personal am interacționat cu câteva zeci de mii de români. O campanie foarte intensă, dar și foarte bună” a spus Klaus Iohannis la Bacău. 

Concluzia sa, cu privire la întrebarea ”ce vor românii”, a fost că ”românii vor să scape de PSD”. Despre Viorica Dăncilă, a spus ”pe contracandidatul o las (rectificare n.r.) să-și facă singură campanie”

Vezi mai mult și ultimul eveniment de campanie în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel