Un tânăr a fost lovit în cap cu o cheie franceză, după o polemică pe teme religioase

Un tânăr a fost lovit în cap cu o cheie franceză, după o polemică pe teme religioase  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un tânăr a fost lovit în cap cu o cheie franceză, după o polemică pe teme religioase / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Incident violent într-o parcare din Timișoara. Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de un prieten cu o cheie franceză în cap. Cei doi s-au certat în urma unor contradicții pe teme religioase.

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 18, în parcarea centrului comercial Bega, pe strada Carol Telbisz din Timișoara. Agresorul, în vârstă de 23 de ani, este prieten cu victima, un tânăr de 26 de ani, spun surse din cadrul anchetei.

Se dădeau cu skateboardurile în zona parcării și au început să se certe în urma unor discuții pe teme religioase. La un moment dat, cel de 23 de ani a luat o cheie franceză și l-a lovit pe prietenul său în cap.

Rănitul a fost preluat de un echipaj de ambulanță și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii de la Secția 1 s-au deplasat la fața locului și l-au dus pe agresor la audieri. Îl cercetează acum în libertate pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Tânărul de 23 de ani se pare că suferă de anumite afecțiuni psihice, potrivit Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel