Un român a dispărut la întoarcerea din Franța. Ultimele vești despre el, la Deva

Foto ilustrativ. Imagine de StockSnap de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de StockSnap de la Pixabay

O mamă cere ajutorul pentru depistarea fiului ei, dispărut la întoarcerea din Franța.

O mamă româncă își caută fiul dispărut în timp ce se întorcea din Franța. Femeia a făcut un apel pe Facebook, în vederea depistării lui, în care a oferit câteva detalii și a cerut celor care o pot ajuta să o contacteze.

Potrivit celor scrise de mama lui, Gabriel Ababei, în vârstă de 29 de ani, a răspuns ultima dată la telefon în cursul zilei de joi.

Bărbatul plecase din Franța cu mașină și trebuia să ajungă la Botoșani. A ajuns la Deja și a vorbit cu mama lui la telefon, în timp ce aștepta un autobuz. De atunci, femeia nu mai știe nimic de el. 

'Joi, 29 iulie, am vorbit ultima oară cu băiatul meu la telefon. Era la Deva, aștepta un autobuz să ajungă la Botoșani. Ajunsese la Deva cu un băiat, cu mașina, din Franţa. Nu a ajuns acasă și nu mai răspunde la telefon.', a scris femeia.

De asemenea, mama lui Gabriel Ababei, în vârstă de 29 de ani, a cerut persoanelor care au informații despre el să o contacteze.

Toate detaliile, aici:

Un alt bărbat a dispărut în 1999, la întoarcerea din Turcia. A vorbit cu soția, ultima dată, din autocar

O femeie din Iași și-a chemat în judecată soțul pentru a-l declarat oficial decedat, iar judecătorii i-au dat dreptate. Dacă sentința nu va fi atacată cu apel, certificatul de deces va putea fi emis pe 21 august. 

Bărbatul, din comuna ieşeană Voineşti, plecase în Turcia pentru o lună, în 1999. Femeia susține că a vorbit cu soțul ei, pentru ultima dată, pe 18 februarie 1999, când acesta se afla în autocarul cu care trebuia să se întoarcă în țară. De atunci, nu a mai auzit nimic de el. 

Ambasada României la Ankara a informat-o, la solicitarea ei, că nu există nicio evidență privind ieșirea bărbatului din Turcia.

De altfel, în septembrie 2020, Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Poliţiei Judeţene a înștiințat-o pe Maria P. că dosarul privind dispariția lui Ioan P. a fost trecut în evidența pasivă pentru că au trecut mai bine de 20 de ani de la data dispariției, iar cercetările n-au dus nicăieri, potrivit Adevărul

Femeia a decis să se adreseze instanței pentru a-l declara oficial mort. După un proces de nouă luni, Judecătoria Iași l-a declarat pe Ioan P. decedat în mod oficial în ultima zi a lunii în care s-a mai auzit ceva de el, respectiv pe 28 februarie 1999. (Știrea AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel