Un român a condus 40 de ani, inclusiv în Franța, fără permis auto

Un bărbat din județul Argeș a condus aproape patru decenii pe străzile din România, dar și din Franța, deși permisul de conducere îi fusese anulat din anul 1976.

Argeşeanul în vârstă de 63 de ani a rămas fără carnet de conducere auto în urmă cu 39 de ani, când, după ce a băut o bere, a urcat la volan şi a încălcat mai multe reguli de circulaţie.

Ulterior, bărbatul a plecat în Franţa şi nu a mai dat examenul pentru permisul auto. Acolo, culmea, a lucrat la negru, chiar ca şofer şi a făcut curse cu maşini, inclusiv cu mașini de marfă. Nimeni nu l-a oprit niciodată, pentru că a fost un şofer model, relatează România TV.

Însă, după mai mulţi ani în care a locuit în Franţa, argeșeanul s-a întors în România și a continuat să conducă fără permis auto. După aproape 40 de ani, el a fost oprit în trafic de un poliţist, pentru viteză.

ANAF, reacție fermă pe Facebook, la mesajul inedit primit în timpul unui control pe litoral

"Şoferul circula pe drumurile publice cu o viteză de 75 de kilometri la oră. În urma verificărilor s-a sesizat că avea permisul de conducerea anulat din anul 1976. Se efectuează cercetări pentru conducere cu permisul anulat", a declarat un poliţist.

Bărbatul îşi poate redobândi persmisul de conducere dacă face, din nou, şcoala de şoferi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel