ANAF, reacție fermă pe Facebook la mesajul inedit primit în timpul unui control pe litoral

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a reacționat, marți, pe contul instituției de socializare, la solicitarea inedită transmisă inspectorilor antifraudă aflați în control pe litoral de către un reprezentat al unei firmei supusă verificărilor. 

Serviciul de Comunicare, Relații Publice și Mass-Media al ANAF a postat pe contul de Facebook al instituției o fotografie cu mesajul primit de inspectorii antifraudă în timpul unui control pe litoral, dar și răspunsul pe care ANAF îl oferă tuturor acelor întreprinzători care intenționează să aibă solicitări similare.

"Pe un caiet lăsat strategic pe o masă din apropierea inspectorilor antifraudă aflați în control pe litoral, un reprezentat al firmei verificate le-a transmis acestora o rugăminte: să închidă cumva ochii la cei cca 25.000 de lei (peste 5.000 de euro) pe care nu i-au înregistrat în casa de marcat în acea zi și să le dea doar un avertisment, fără să le suspende activitatea. Pentru că ei au 24 de angajați și au mai fost deja avertizați, riscând acum suspendarea.

Citind aceste rânduri, ne-am gândit la acei contribuabili onești care au tot 24 de angajați cărora le "asigură" pâinea și care plătesc și ei destule taxe la stat. Acestor antreprenori corecți vrem să le transmitem un singur lucru:
"Vă asigurăm că vom aplica legea cu strictețe și vom păstra același ritm al controalelor până când vom reuși, atât cât ne stă în putință, să asigurăm acel mediu concurențial onest pe care voi îl meritați", precizează ANAF, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel