Un poliţist rutier, câştigătorul celor mai importante concursuri organizate de Federaţia Română de Culturism

Agentul şef de poliţie Florentin Corbeanu, care lucrează în cadrul Biroului Rutier Craiova, a câştigat cele mai importante concursuri organizate în acest an de Federaţia Română de Culturism şi Fitness.

Potrivit IPJ Dolj, în luna septembrie, poliţistul a câştigat Cupa României la Culturism şi Fitness, iar în luna octombrie a devenit campion naţional la acelaşi sport, câştigând medalia de aur la Campionatul Naţional, organizat la Sibiu. Florentin Corbeanu are 49 de ani, este agent şef principal de poliţie şi în prezent lucrează în cadrul Biroului Rutier Craiova.

Poliţistul a mai fost campion naţional şi în urmă cu 30 de ani, iar la campionatul din acest an, desfăşurat în perioada 5-6 octombrie, la Sibiu, a câştigat din nou medalia de aur. Poliţistul urmează să reprezinte România la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness, care va fi organizat în luna decembrie, în Spania, la Tarragona. Acesta a fost felicitat atât de colegi, cât şi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj care i-a înmânat şi o diplomă de merit pentru rezultatele foarte bune obţinute la competiţiile sportive la care a participat şi pentru modul profesionist în care reuşeşte să îmbine munca de poliţie cu practicarea unui sport de performanţă, reuşind să obţină rezultate bune în ambele domenii, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel