Un pasager a căzut de la bordul unui Boeing 777

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un pasager a căzut de la bordul unui Boeing 777 după ce a deschis o ușă.

Un pasager al Air Canada a deschis ușa unei aeronave și a căzut de la aproximativ șase metri înălțime pe pistă, a raportat Global News. Un reprezentant al companiei aeriene a declarat pentru Business Insider că incidentul a implicat un Boeing 777 pe Aeroportul Internațional Toronto Pearson.

Purtătorul de cuvânt a spus că pasagerul "s-a îmbarcat în aeronava în mod normal", dar apoi a deschis ușa cabinei în loc să se ducă la locul lui.

Reprezentantul a adăugat că persoana în cauză a suferit răni în urma căderii și au fost chemate serviciile de urgență.

Avionul a decolat cu 6 ore întârziere

Datele de la Flightradar24, un site de urmărire a zborurilor, arată că zborul de luni de la Toronto la Dubai a decolat cu aproape șase ore întârziere. Era programat să aibă la bord 319 pasageri.

Un reprezentant al companiei aeriene a spus: "Putem confirma că toate procedurile noastre aprobate de îmbarcare și operare în cabină au fost respectate; continuăm să analizăm incidentul".

Al doilea incident în mai puțin de o săptămână



Este a doua oară în mai puțin de o săptămână când comportamentul neobișnuit al unui pasager a întârziat unul dintre zborurile companiei aeriene. Pe 3 ianuarie, Air Canada a deviat un zbor după ce un pasager de 16 ani a agresat un membru al familiei, a declarat poliția.

Potrivit oamenilor legii, alți pasageri și echipajul zborului de la Toronto la Calgary, Alberta, l-au reținut pe adolescent, care a fost arestat și dus la spital. După ce a stat la sol în Winnipeg, Manitoba, timp de aproximativ două ore, aeronava a aterizat la Calgary cu aproximativ trei ore întârziere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel