Un Lamborghini Urus de 1,3 MILIOANE lei, descoperit într-un container în Portul Constanța

Foto: Poliția de Frontieră
Foto: Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au descoperit un Lamborghini Urus de 1,3 milioane lei în Portul Agigea.

Potrivit unei informări oficiale a Poliției de Frontieră, oamenii legii din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, un autoturism de teren a cărui valoare declarată era de aproximativ o treime față de valoarea reală de piață.

Astăzi, 21 mai 2021, „polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud Agigea, au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea la un control fizic asupra unui container cu bunuri personale, sosit din SUA, ce avea ca destinatar un cetățean român. Astfel, printre bunurile personale a fost descoperit un autoturism de teren marca Lamborghini Urus cu valoare declarată în documente, de peste 400.000 lei”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Mașina de teren sport valorează aproximativ 1,3 milioane lei, de trei ori mai mult decât era declarat

Polițiștii de Frontieră au transmis că un astfel de autoturism se vinde cu un preț de trei ori mai mare față de valoarea de 400.000 lei declarată în acte. „Autoturismul, cu valoare de comercializare pe piaţa de profil la peste 1.300.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor”, se mai arată în comunicarea oficială a Poliției de Frontieră.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de spălare de bani, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a mai transmis Poliția de Frontieră prin informarea oficială.

Mai multe despre Lamborghini Urus

Lamborghini Urus este primul SUV de înaltă performanță lansat de firma italiană. Anunțat la finalul anului 2017 și lansat în 2018, prețul începe de la 180.000 euro pentru varianta „coajă”. Motorul V8 al SUV-ului dezvoltă peste 600 cai putere, iar mașina este mult mai ușoară decât competitorii BMW X6M, Bentley Bentayga sau Rolls-Royce Cullinan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel