Un îndrăgostit a escaladat zidul unei închisori să ajungă la fereastra fostei iubite

Închisoare
Închisoare

Un îndrăgostit din Germania a escaladat zidul unei închisori pentru a ajunge la fereastra fostei sale iubite.

Un îndrăgostit de 18 ani din Germania l-a eclipsat pe Romeo-ul lui Shakespeare, escaladând zidul unei închisori, înalt de patru metri, pentru a ajunge la fereastra cu zăbrele a fostei sale prietene, scrie Agerpres după o relatare BBC.

Tânărul de 18 ani a refuzat să coboare, aşa că pompierii au folosit o scară pentru a-l salva. Presa germană a relatat că fosta iubită, tot în vârstă de 18 ani, s-a despărţit de el cu puţin timp înainte de acest gest spectaculos.

Tânărul era pe jumătate dezbrăcat, aparent pentru a evita agăţarea hainelor în sârma ghimpată. În prezent, el riscă să fie urmărit penal pentru fapta sa.

Tânărul, ”disperat” după fosta iubită 

Un purtător de cuvânt al închisorii pentru tineri delicvenţi din Vechta, Saxonia Inferioară, a declarat că tânărul era disperat să-şi convingă fosta iubită să se răzgândească. El a reuşit să ajungă la fereastra ei, aflată la primul etaj.

Tânărul a profitat de un stâlp de iluminat stradal pentru a trece peste zid - aşa că în prezent autorităţile au înfăşurat stâlpul în sârmă ghimpată, a informat postul public NDR.

Nu este clar de ce tânărul nu şi-a făcut programare pentru o vizită la închisoare în loc să escaladeze zidul închisorii săptămâna trecută.

Pe moment nu au fost oferite mai multe detalii despre tânăr sau despre fosta sa iubită şi nu se ştie dacă gestul său de a-şi salva relaţia a fost încununat de succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel