Un fotomodel plus-size spune că scaunele din avioane sunt prea înguste: Nu vreau să renunţ la a avea un fund mare pentru a încăpea într-un avion - Video

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un fotomodel plus-size din Panama cu milioane de fani pe reţelele de socializare vrea scaune mai mari în avioanele comerciale.

Gracie Bon, o tânără din Panama, urmărită de peste 4 milioane de oameni pe Instagram, şi tot de peste 4 milioane de oameni pe TikTok, a postat pe reţelele de socializare un clip în care solicită companiilor aeriene să pună în avioane scaune mai mari.

Gracie a explicat în clipul de pe TikTok, care a adunat aproximativ 1,5 milioane de vizualizări în 3 zile, că 'suntem în anul 2024, iar corpurile se schimbă'. Datorită formelor sale, aceasta a arătat că nu are loc pe un singur scaun dintr-un avion comercial și că este nevoită să îşi cumpere două bilete, astfel încât să ocupe două scaune, dar acest lucru 'nu îi rezolvă problema'.

Video

@graciebonr

airplanes need bigger seats ????

♬ Epic Inspiration - DM Production

'A cumpăra două bilete de avion nu-mi rezolvă problema. Avioanele sunt prea mici pentru oamenii mari. Suntem în 2024, iar corpurile se schimbă. Şi la fel ar trebui să se întâmple şi cu avioanele. Nu vreau să renunţ la a avea un fund mare pentru a încăpea într-un avion. Aşa că daţi-mi o altă soluţie sau faceţi scaunele mai mari', a zis Gracie Bon în postare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel