Un etnic rus stabilit în regiunea Cernăuți și-a dat foc la pașaport: Îmi e rușine să fiu rus

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Un etnic rus stabilit în regiunea Cernăuți și-a dat foc la pașaport și livretul militar.

Un cetățean rus în vârstă de 41 de ani, stabilit în regiunea Cernăuți, și-a dat foc la pașaport și  livretul militar, în semn de protest față de războiul din Ucraina.

Bărbatul s-a stabilit Ucraina în 2015. Este căsătorit cu o ucraineană cu care educă doi copii de 9 și 15 ani.

Într-o înregistrare video acesta a declarat că se simte un om liber în regiunea Cernăuți, iar știrea despre declanșarea agresiunii rusești a fost una șocantă pentru el și familia lui.

Bărbatul spune că după invazia pe scară largă a Ucrainei de către Rusia a încetat să mai comunice cu majoritatea prietenilor săi ruși.

„Sub influența propagandei, rușii se duc să omoare și să facă lucruri oribile. Îmi este rușine că sunt rus. Nu voi merge niciodată la război de partea Rusiei!”, a mai adăugat bărbatul, conform Bucpress.

Lavrov se victimizează: Vestul a declarat război total Rusiei. Ei suferă de un complex de superioritate, de infailibilitate și de paranoia

În timp ce Moscova își continuă operațiunea militară în Ucraina, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a acuzat țările occidentale că au comis un „război total” împotriva Rusiei, a poporului și a culturii sale.
 
"Occidentul ne-a declarat război nouă, întregii lumi ruse. Cultura anulării Rusiei și a tot ceea ce are legătură cu țara noastră a ajuns deja la punctul de absurd", a spus Lavrov la o ședință a ministerului.

Liderii occidentali se cred excepționali și sunt mânați de iluzii de grandoare și temeri iraționale, a mai subliniat, miercuri, ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, într-un interviu pentru RT Arabic.

„Știm că prietenii noștri occidentali au multe fobii, multe complexe. Au un complex de superioritate, complexul de infailibilitate, și cred că au și ceva paranoia”, a insistat Lavrov.

„Orice proces care nu include Occidentul, pe care Occidentul nu îl controlează, ei îl percep ca o opoziție, o provocare la adresa dominației lor”, a explicat el, referindu-se la diferitele grupuri și organizații de integrare economică regională la care participă Rusia. „Este timpul pentru ca ei să renunțe la acest obicei” (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel