Un cioban a fost găsit înghețat în Munții Rodnei / VIDEO

Un cioban a fost găsit înghețat în Munții Rodnei / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un cioban a fost găsit înghețat în Munții Rodnei / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Salvamontiștii au avut o intervenție dificilă în Munții Rodnei. La doi kilometri de Vârful Pietrosul a fost găsit cadavrul unui cioban. Polițiștii fac cercetări, mai ales că acesta a fost găsit desculț și îmbrăcat sumar.

Un apel la 112 anunța că în Munții Rodnei, la doi kilometri de Vârful Pietrosul se află cadavrul unui bărbat. Apelul a avut loc la ora 19.00, sâmbătă, iar pentru că zona respectivă era una greu accesibil, și nu se putea ajunge DECÂT pe jos, salvamontiștii au plecat spre locul indicat abia duminică dimineața.

Aceștia au găsit, între copaci, corpul unui bărbat, desculț și îmbrăcat doar într-un trening.

Trupul neînsuflețit a fost transportat cu o sanie până la mașina de teren, și apoi dus la IML pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

„În 10 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat la aproximativ 2 km de Vârful Pietrosul. Întrucât zona în care a fost găsit cadavrul nu este accesibilă autovehiculelor de teren, în cursul zilei respective nu a putut fi efectuată cercetarea la fața locului în condiții de siguranță.

În 11 aprilie, polițiștii împreună cu ajutorul echipelor din cadrul Salvamont Borșa au efectuat cercetarea la fața locului unde au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 37 de ani din Botoșani. Pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de violență, fiind transportat la morga spitalului Borșa în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Conform VasileDale.ro, bărbatul era îngrijitor la o stână din Borşa, iar sâmbătă încă era la locul de muncă, fiind găsit la aproximativ 4 km distanță, în Munții Rodnei, potrivit Bistrițeanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel