Un britanic a fost sunat să se programeze la vaccinare „pentru că are înălțimea de 6,2 cm”

Un britanic a ajuns în categoria de risc pentru vaccinare dintr-o eroare / Imagine de Willfried Wende de la Pixabay
Un britanic a ajuns în categoria de risc pentru vaccinare dintr-o eroare / Imagine de Willfried Wende de la Pixabay

Un bărbat de 32 de ani din Marea Britanie, fără probleme de sănătate, a fost sunat să se programeze la vaccinare „pentru că are înălțimea de 6,2 cm”, după o eroare în fișa medicală. 

Jurnalistul Liam Thorp de la Liverpool Echo, în vârstă de 32 de ani, fără probleme de sănătate, a „trecut” în categoria persoanelor cu prioritate la vaccinarea anti-Covid după ce medicul de familie i-a trecut în fișa medicală, din greșeală, că are o înălțime de 6,2 centimetri, scrie The Guardian

Inițial, Liam Thorp a vrut să accepte să se programeze pentru vaccinare, dar ulterior și-a sunat medicul de familie și a aflat că a fost plasat în grupa de risc pentru că este obez, lucru care nu era adevărat. 

Pentru că medicul de familie i-a trecut în fișa medicală înălțimea de 6,2 centimetri în loc de 1,88 metri, jurnalistul figura cu un indice de masă corporală de 28.000, adică de peste 1.000 de ori mai mare decât media. 

Liam Thrope a scris pe Twitter, miercuri, că „nu mă voi vaccina săptămâna următoare. Mă simțeam ciudat și nu înțelegeam de ce am fost selectat înaintea celorlalți, așa că mi-am sunat medicul de familie. Se pare că mi-au trecut înălțimea de 6,2 cm, în loc de 6ft2 (6 picioare și 2 inci), cu un indice de masă corporală de 28.000”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel