Un bărbat întins pe o şosea din Tulcea, lovit mortal de o maşină. Nu e primul caz

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Un bărbat din Tulcea a fost lovit mortal de o maşină pe E87, marţi seara. Acesta era întins pe carosabil când a fost accidentat. 

Victima, are 42 de ani şi este din Tulcea, iar şoferul maşinii - un bărbat de 44 de ani din localitatea Luncaviţa.

"Bărbatului de 42 de ani i-au fost aplicate manevre de resuscitare de către de către un echipaj medical şi a fost transportat la o unitate spitalicească, unde, ulterior, a fost declarat decesul acestuia. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", precizează IPJ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetate penală şi fac verificări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii evenimentului rutier.

Nu e primul caz de acest fel  



Este al doilea eveniment petrecut săptămâna aceasta în judeţul Tulcea în urma căruia o persoană întinsă pe carosabil este lovită de o maşină şi moare, un accident similar petrecându-se cu 24 de ore înainte, scrie Agerpres. 

Luni seară, mai exact, un bărbat de 80 de ani a murit după ce a fost lovit de un autoturism în oraşul Măcin, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Bătrânul s-ar fi aflat întins pe carosabil atunci când a fost lovit de o maşină condusă de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din satul Jijila, iar în urma evenimentului rutier, el a fost declarat mort.

"Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetate penală. În continuare se efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii evenimentului rutier", a precizat IPJ.

Doi adolescenţi traşi pe sănii de o maşini, loviţi în plin 

Doi adolescenţi răniţi au fost transportaţi marţi seara la două spitale după ce au alunecat şi s-au izbit de un autoturism, fiind traşi pe sănii de o altă maşină, în localitatea Stejărişu, a anunţat Poliţia, transmite Agerpres.

'Accident rutier pe DC 20 din localitatea Ştejărişu (comuna Iacobeni). Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un conducător auto de 24 de ani, localnic, trăgea cu maşina 6 sănii pe care se aflau mai mulţi tineri.

Şoferul ar fi frânat pentru a evita impactul cu un autoturism care circula din sensul opus (condus de un localnic în vârstă de 38 de ani), moment în care 2 dintre sănii ar fi alunecat şi ar fi intrat pe contrasens şi coliziune cu acest autoturism. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel