TVR revine la GRILA de VARĂ. Confuzie în TVR- SURSE

TVR ar reveni la grila de vară și emisiuni ce erau pregătite pentru grila de toamnă rămân pe tușă, ceea ce creează confuzie în Televiziunea Română. 

Emisiunile din grila de vară a TVR ar putea fi în continuare difuzate. Informația creează confuzie în TVR, pentru că, așa cum anunță chiar site-ul televiziunii, noi emisiuni și vedete se pregăteau să iasă la rampă și altele, deja lansate, cu un start excelent, ar putea dispărea peste noapte. 

Situația din TVR putea fi prevăzută încă de marți, când Stelian Tănase a fost înfrânt în Consiliul de Administrație al TVR. CA a analizat, în şedinţa de marţi, grilele de toamnă ale Televiziunii Române. Nu a ajuns la nicio concluzie. Majoritatea membrilor din CA au solicitat ca, până în 30 septembrie, să fie elaborată o strategie de programe a TVR. Motivele invocate au fost diferite în funcție de surse. În timp ce unele spuneau că Stelian Tănase schimbă identitatea TVR 1, altele spun că problema a fost o emisiune cu Sorin Avram, nedorit în grilă. 

În urma tensiunilor din TVR, surse DC NEWS au dezvăluit că, joi, Comitetul Director a respins noua grilă de programe. Nu au ajuns la un numitor comun, Comitetul Director fiind ostil directorului general Stelian Tănase. 

Confuzia s-a instalat în platourile Televiziunii Române, pentru că emisiuni noi sunt anunțate pe site de zile bune și încă nu au ieșit la lumină. Pe de altă parte, emisiuni ce au cunoscut un succes la lansare ar putea dispărea peste noapte. Emisiunea "Vorbește liber" a lui Sorin Avram își încetează existența. Președintele Traian Băsescu a fost, miercuri, invitatul lui Sorin Avram, în emisiunea "Vorbește Liber". 

TVR merge pe grila veche până se va lua o decizie definitivă, luni, în CA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel