EXCLUSIV  Tudor-Tim Ionescu (ALDE): ”Adevăratul MOTIV al PROTESTELOR”. Ce nu vede Opoziția

Consilierul municipal ALDE Tudor-Tim Ionescu a opinat care este adevăratul motiv al protestelor. 

”Ceea ce pot să vă spun legat de aceste persoane care ies să protesteze este că acest lucru denotă și eșecul opoziției.  Opoziția, în sine, are rolul de a exprima părerea celor care nu i-au votat pe cei care sunt la putere și de a se opune constructiv. (...) Faptul că vedem constant oameni care ies în stradă- este bine că se manifestă și că o fac de o manieră pașnică, asta trebuie să laud și să aplaud, cu una două mici excepții, dar nu vreau să generalizez, sunt câțiva care nu au ce căuta acolo, de care ceilalți ar trebui să se delimiteze foarte bine- denotă eșecul opoziției, care este inexistentă.” a afirmat Tudor-Tim Ionescu, la interviul DCNews

”Simulacru de partid”

Secretarul general adjunct al ALDE a mai afirmat că Opoziția e formată din ”Un lider al unui partid, care doar se numește liberal, care altceva decât atacuri suburbane la adresa guvernanților nu văd să facă, acest simulacru de partid în implozie, USR-ul, partidul fostului președinte nu mai trebuie să comentez acolo nimic. Ei între ei nu se înțeleg oricum, nu au poziții unitare.”

[citeste si]

”Faptul că oamenii ies în stradă și continuă să o facă denotă eșecul opoziției. Oamenii nu se simt reprezentați în Parlament de acea Opoziție și atunci simt ei să-și manifeste opoziția. Acesta este și motivul pentru care, deși au existat tentative din partea celor din Opoziție să confiște sau să se suprapună cu manifestanții, nu au reușit, ceea ce iarăși arată eșecul lor” a conchis consilierul municipal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel