Tudor Barbu, B1 TV, dezvăluiri: `Amenințat la telefon`. Senator: `Ăsta e motivul...`

Discutând pe marginea subiectului privind Codul Silvic şi mafia lemnului din România, Tudor Barbu, prezentatorul emisiunii "Se întâmplă acum", de la B1 TV, a făcut o dezvăluire inedită în direct. A povestit cum a fost sunat şi ameninţat, pe vremea când era senator.

"Eram senator liberal, atunci, iar ce a fost în Parlament cu Codul Silvic a fost jaf şi pedepsire a poporului român. Nu vreau să dau nume, în direct, cine m-a ameninţat la telefon, eu fiind senator al acestei ţări.

A fost singurul moment în care am primit amenințări, a fost sigurul moment în care, de la un anumit nivel de top al acestei ţări, am fost beştelit la telefon. De ce? Pentru că mi-am permis, aici, la B1 TV, în alt studio să spun adevărul despre ce se întâmplă în Parlament şi nici măcar tot adevărul", a mărturisit fostul senator.

Într-o intervenţie telefonică, fostul senator Marius Marinescu, preşedintele FPAM, l-a susţinut pe prezentatorul tv Tudor Barbu, invocând subiectul mafiei lemnului şi al Codului Silvic:

"Ăsta e motivul pentru care nu mai eşti nici tu în Parlament, nu mai sunt nici eu. Ar trebui să se introducă sancţiuni penale pentru indiferent cât de multă masă lemnoasă tai. Pedeapsa diferă în funcţie de distriuerea ecologică şi volumul de lemn".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel