Trump ameninţă că zone din Iran vor fi distruse în cazul unui război cu SUA

Rodica Mitu / 25 iun 2019 / 18:42 Salveaza PDF Comentarii
Donald Trump
Descriere foto: Donald Trump

Donald Trump a denunţat reacţia "ofensatoare" a Administraţiei de la Teheran la propunerile sale de negocieri, avertizând că zone din Iran vor fi distruse în cazul unui eventual război.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a denunţat marţi reacţia "ofensatoare" a Administraţiei de la Teheran la propunerile sale de negocieri, avertizând că zone din Iran vor fi distruse în cazul unui eventual război.

„Acest minunat popor iranian suferă şi fără niciun motiv. Conducerea Iranului consumă toţi banii pentru terorism, foarte puţini pentru altceva. Statele Unite nu uită că Iranul a folosit dispozitive explozive artizanale şi proiectile cu penetrare puternică (bombe), care au ucis 2.000 de americani şi au rănit mulţi alţii", a scris Donald Trump marţi pe Twitter.

„Comunicatul foarte ignorant şi foarte ofensator transmis astăzi de Iran arată doar că ei nu înţeleg realitatea. Orice atac al Iranului asupra oricărui obiectiv american va fi urmat de o forţă majoră şi copleşitoare.

În unele zone, va însemna ştergere totală.

 

Nu mai este vorba de stilul John Kerry şi Barack Obama!", a adăugat Donald Trump, referindu-se la fostul secretar de Stat şi fostul preşedinte al SUA, notează Mediafax.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22