Urmărește emisiunea live


Trucul care va surprinde pe toată lumea: de ce gospodinele cu experiență pun o lămâie în apă când fierb ouăle

Trucul care va surprinde pe toată lumea, de ce gospodinele cu experiență pun o lămâie în apă când fierb ouăle. Sursa foto: freepik.com
Trucul care va surprinde pe toată lumea, de ce gospodinele cu experiență pun o lămâie în apă când fierb ouăle. Sursa foto: freepik.com

Multe gospodine încep deja să se pregătească pentru sărbătoarea Paștelui. 

Găsirea unei rețete  pentru un desert delicios, cumpărarea coloranților pentru ouă sau colectarea ingredientelor naturale pentru vopsirea acestora sunt doar câteva dintre lucrurile care trebuie făcute înainte de marea sărbătoare.

De ce trebuie să adaugi suc de lămâie în apa în care fierbi ouăle? În stadiul de vopsire a ouălor pentru masa de Paște, poți avea probleme serioase. Vopseaua se va așeza perfect doar dacă ouăle sunt fierte bine și nu au coaja spartă.

Clătitele cu ceapa, o alternativa excelentă pentru micul dejun

Ce se poate face pentru a evita acest lucru? La urma urmei, coaja ouălor se poate, deseori, crăpa. Se pare că există o cale de ieșire din această situație și este incredibil de simplă.

Toate gospodinele cu experiență adaugă nu doar sare, ci și suc de lămâie în apa în care fierb ouăle.

Sucul de lămâie ajută la protejarea cojilor de ouă. Trebuie să adaugi doar o felie de lămâie sau puțin suc de lămâie în apa rece.

De asemenea, vei observa, cu siguranță, că ouăle fierte în apă cu suc de lămâie se vor decoji mai ușor. Albușul nu se va lipi de coaja și, așa, vei evita risipa.

Alimentele care pot înlocui cacao în deserturi și băuturi: utilizări și beneficii

După ce ai fiert ouăle în apă cu suc de lămâie, acestea trebuie spălate și puse în apă cere. După câteva minute, apa trebuie schimbată, deoarece ouăle erau suficient de fierbinți și, din această cauză, apa se va încălzi rapid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel