Trevor Baxter a murit la 84 de ani

Trevor Baxter, cunoscut pentru rolul profesorului Litefoot din serialul "Doctor Who", a încetat din viață la vârsta de 84 de ani.

BigFinish Productions a anunțat prima dată moartea lui Trevor, deși cauza morții sale rămâne neclară.

A apărut în "Doctor Who" în 1977, alături de cel de-al patrulea Doctor al lui Tom Baker, formând un parteneriat pe ecran cu Christopher Benjamin, cel care l-a jucat pe Henry Gordon Jago. Perechea a continuat apoi să joace într-o serie de piese audio spin-off ca duo.

Trevor a apărut, de asemenea, în filme și emisiuni TV, printre care "Adam Adamant Lives!", "Z-Cars", "Maelstrom", "The New Avengers" și "Sky Captain and The World of Tomorrow".

A sa muncă s-a extins și pe scena de teatru, unde făcea parte din Royal Shakespeare Company.

De asemenea, a lucrat ca dramaturg, piesele originale "Lies, Office Games" și "Undertaking", precum și adaptarea operelor lui Oscar Wilde, inclusiv "Dorian Gray" în 2003 și "Crima Lordului Arthur Savile".

Producătorul BigFinish David Richardson a adus un omagiu lui Trevor, spunând: "O astfel de zi tristă. Doctor Who și-a pierdut una dintre legendele sale și noi am pierdut un prieten drag." Fostul doctor Colin Baker și-a împărtășit șocul la știri, adăugând pe Twitter: "Trevor era minunat. Talentat, amuzant și un actor foarte bun. Foarte trist.", conform HuffPost.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel