Trenurile Intercity Constanţa-Bucureşti și retur, scoase din 1 februarie

intercity
intercity

Ministrul Transporturilor a declarat că a fost luată decizia scoaterii trenurilor Intercity de pe ruta Constanţa-Bucureşti şi retur, de 1 februarie 2013, sector pe care sunt frecvente furturile de componente, timpii de mers crescând în medie cu 2 ore, la 4 ore jumătate.

"De ce s-a luat decizia de a se scoate trenurile intercity pe ruta Constanţa-Bucureşti? Pe această rută, furturile de componente sunt frecvente, timpii de parcurs au crescut în medie cu 2 ore, la 4 ore jumătate. Categoria intercity trebuie să asigure o viteză comercială medie de minim 55 km/h, nu se putea asigura această viteză, oamenii plăteau la preţ de intercity dar mergeau cu timp de personal, astfel încât s-a luat decizia să se scoată cele două trenuri intercity", a spus ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, pentru NewsIn.

 Potrivit reprezentanţilor CFR Călători, cei aproximativ 40 de pasageri care circulau zilnic în medie cu fiecare dintre cele două trenuri Intercity anulate - IC 581 (plecare 16.30) şi IC 582 (plecare 07.20), vor putea călători în continuare cu celelalte trenuri din grafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel