Trăistariu, nervos că România n-a găsit bani pentru Eurovision: Moldova poate și noi nu putem. Astea sunt vrăjeli

Sursa foto: Facebook Mihai Trăsitariu
Sursa foto: Facebook Mihai Trăsitariu

România nu va mai participa în 2024 la Eurovision.

Mihai Trăistariu este dezamăgit de faptul că nu ne va mai reprezenta țara în marea competiție europeană și, mai mult, de anul viitor nici nu mai speră să participe pentru România. Cu piesa pe care o are deja va merge și se va înscrie pentru altă țară.

„Sunt extrem de dezamăgit că nu pot să îmi reprezint țara la Eurovision. Nu pot concura la Eurovision, dar concurează țări mai mici. Moldova poate și noi nu putem. Cică nu sunt bani. Astea sunt vrăjeli”, a zis Mihai Trăistariu.

El avea deja o piesă pregătită pentru Eurovision.

„Am piesa de la niște producători din Finlanda, este superbă. Nu mai pot să o promovez, din păcate, pentru că producătorii sunt și ei supărați. Am lucrat 3 luni la ea, am modificat-o, am transformat-o. A fost multă muncă la ea, de aceea suntem supărați și dezamăgiți, mai ales că TVR-ul trebuia să ne anunțe de la 1 octombrie. Pe 1 octombrie încep preselecțiile în toate țările și atunci trebuiau să știe. Nu știau în octombrie că nu vor ține? Trebuia să anunțe, că avem atâtea țări. Sunt vreo 15 țări din 43 care participă la Eurovision unde se permit artiști sau compozitori străini. Puteam să mă înscriu în Suedia, în Danemarca, San Marino sau în alte țări, dar am tot așteptat crezând că România face. Acum ne-au anunțat, dar nu mai există țări disponibile. Toate și-au făcut preselecțiile și la revedere, deci m-au și blocat. Nu mai vreau să aud, sunt atât de dezamăgit.

Avem piesa pentru anul viitor, de aceea nu prea pot să dau detalii pentru că probabil o păstrăm în sertar. Nu are voie să fie promovată nicăieri. Trebuie să fie piesă nouă și atunci o să o ținem de o parte și o să o înscriem la anul, în altă țară. Nu mai mizez pe România, că își bat joc de la an la an”, a mai zis artistul pentru Spectacola.

Vedeți continuarea aici - https://www.spectacola.ro/sunt-extrem-de-dezamagit-romania-nu-va-mai-participa-la-eurovision-2024-ce-se-va-intampla-cu-piesa-pe-care-mihai-traistariu-o-avea-pregatita-pentru-anul-acesta-exclusiv_36399.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel