Urmărește emisiunea live


Tragedie:  Un bărbat și-a ucis soția și fetița de un an și trei luni, după care s-a sinucis

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un bărbat de 60 de ani din localitatea Merenii de Jos, județul Teleorman, și-a ucis, duminică, soția în vârstă de 39 de ani și fetița de un an și trei luni, apoi s-a sinucis. Poliția Teleorman face cercetări pentru omor.

Polițiștii din Teleorman au fost sesizați, duminică, de către un bărbat din comuna Mereni, sat Merenii de jos, despre un conflict la o familie din localitate.

La fața locului, polițiștii au găsit o femeie de 39 de ani, înjunghiată mortal, o fetiță de un an și trei luni ucisă prin asfixiere, iar într-o altă cameră, autorul, de asemenea, decedat, care, potrivit primelor date, s-a sinucis.

„În dimineața zilei de 21 Iunie, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a înjunghiat mortal soția în vârsta de 39 de ani, iar într-o baie a locuinței a fost găsit cadavrul unei fetițe în vârstă de un an și trei luni care se pare ca ar fi fost ucisă prin asfixiere. Ulterior, într-o altă cameră a fost găsit și autorul care prezenta mai multe plăgi, constatându-se și decesul acestuia”, au transmis reprezentanții Poliției Teleorman.

Ancheta în acest caz este în desfășurare, cercetările fiind derulate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel