Tragedie la Cluj: O absolventă de liceu cu 10 la Bac s-a sinucis

iulia
iulia

Iulia Plăian, absolventă la BAC cu media 10 a Colegiului Naţional "George Coşbuc" din Cluj-Napoca, a murit, miercuri dimineaţă, la spital, după ce s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din municipiu.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat că tânăra de 19 ani care s-a aruncat de la etaj a decedat la spital, în cursul nopţii din cauza traumatismelor multiple suferite la impactul cu solul, scrie Mediafax.

"De la UPU a fost transferată la Terapie Intensivă, dar nu a mai putut fi salvată. Nu avea şanse de supravieţuire. În urma căzăturii, tânăra a suferit politraumatisme grave, craniene, toracice şi de bazin, a avut fractură de femur şi a intrat în şoc hemoragic", a spus Ciortea.

Lucian Popesc, directorul Colegiului Naţional "George Coşbuc" unde tânăra a fost elevă, a declarat că Iulia Plăian ”a fost un elev de excepţie, un copil excepţional. Nu a dat semne că ar fi avut probleme de natură psihică. A participat şi la deschiderea anului şcolar, unde a ţinut un discurs".

Iulia Plăian s-a numărat printre cei opt elevi clujeni care au obţinut media 10 la bacalaureat în vara acestui an. "Nu cred că a fost un examen mai greu sau mai uşor ca în alţi ani. A fost de nivel mediu. Am dat Bac-ul din română, germană, matematică şi fizică. Nu mă aşteptam să iau aşa note mari, sincer. Nu am luat nicio oră de meditaţie. Cred că cine învaţă constant în timpul anului, cine îşi dă interesul are şi rezultate. Şi profesorii contează foarte mult", declara, în vară, Iulia Plăian.

Potrivit declarațiilor comisarului şef, Daniela Boloş, din cadrul Poliţiei Judeţene Cluj, "din primele cercetări rezultă că fata a mers cu tatăl său la acel apartament, care era al părinţilor şi fusese dat în chirie, şi a ieşit pe balcon, de unde s-a aruncat. Din spusele tatălui său, tânăra suferea de depresie. În urma căderii, fata nu a murit, iar la faţa locului a intervenit un echipaj SMURD care a transportat-o la UPU".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel