Tora Vasilescu, replică pentru Rodica Popescu Bitănescu după ce a făcut-o "tunată": Ce? Trebuie să am fața aia de balon umflat

Capturi Foto: Facebook
Capturi Foto: Facebook

Tora Vasilescu îi dă replica actriței Rodica Popescu Bitănescu, după ce a acuzat-o că este "tunată".

Dana Săvuică, fotografii incendiare lângă Cătălin Botezatu. Surpriză totală, val de felicitări: Se vede clar, sunteți împreună

La 70 de ani, Tora Vasilescu rămâne una dintre cele mai apreciate actrițe din România, cu o frumusețe aparte, care nu pare să pălească nici măcar cu trecerea timpului. 

Celebra actriță i-a răspuns colegei sale de breaslă, Rodica Popescu Bitănescu, după ce aceasta a spus despre ea că este "tunată".

Caz Flavia Groșan. Schema ei de tratament anti-Covid-19, analizată de experții din UK. Ce s-a descoperit

"Trendul așa este, toată lumea se injectează"

Invitată în emisiunea Irinei Păcurariu, de la TVR2, Tora Vasilescu a spus ce părere are despre operațiile estetice și i-a dat replica bunei sale prietene, Rodica Popescu Bitănescu. 

"Așa cum a spus colega mea Rodica Bitănescu Popescu, care îmi e dragă, și o sărut, că sunt tunată. Am căutat și eu să văd ce înseamnă și n-am înțeles ce înseamnă tunată, pentru că eu nu sunt tunată. Trendul așa este, toată lumea se injectează, își face operații, eu vreau să rămân model pentru cum arată un om original.

Într-adevăr, suferim când vezi în oglindă că îți era prietenă, iar acum nu prea îți mai e prietenă întotdeauna. Ce? Trebuie să am fața aia, parcă e un balon care s-a umflat! Și după puțin timp mai pierde aer, mai pierde aer", a declarat Tora Vasilescu, la TVR 2, potrivit Spectacola.ro

Ștefania, gafă de proporții la nunta Roxanei Ionescu. Iubita lui Speak, aspru criticată: Nu ai decență

Tora Vasilescu, secretul tinereții

Într-un alt interviu, întrebată care este secretul pe care l-a aplicat pentru a rămâne o femeie atât de frumoasă și să nu-și arate vârsta, Tora Vasilescu a dat un răspuns ferm și ușor acid, pentru click.ro:

"Of, Doamne. Să știți că am și eu nemulțumirile mele, ca fiecare. Dar n-aș vrea să apelez la operațiile astea estetice. Să intru în aura feței, se modifică totul. Mă uit cu tristețe la televizor, e o modă acum a tinerilor să-și implanteze grăsime în pomeți, care mai târziu cade spre gură, arată fețele umflate, aproape că trebuie să-și facă poză la buletin, că nu le mai recunoști. Și nimeni nu le spune.

Dom`ne, eu eram studentă când profesoara mea, Eugenia Popovici, actriță excepțională, cu instinct artistic excepțional, spunea "actrițele de la Teatrul Național" care au făcut operații estetice, niciuna nu a mai fost luată în film. Deci ecranul și mai ales televizorul, cât sunt de mari acum, amplifică toată fața asta umflată și neadevărată, parcă sunt mutanți. Dar nu are lumea curaj să le spună, poate ar fi un ajutor pentru că devin dependente de aceste operații estetice. Și din ce în ce mai rău arată. Doamne ferește, sunt atâtea bacterii cu care se pot infecta", a declarat actrița acum ceva vreme pentru click.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel