Tom Cruise este cel mai bine plătit actor de la Hollywood

tom-cruise
tom-cruise

Actorul Tom Cruise a devenit cel mai bine plătit actor cu un venit de 75 milioane de dolari, potrivit topului revistei Forbes.

O parte din câștig îi va reveni soției sale, Katie Holmes, care a intentat divorț la sfârșitul lunii iunie. Motivul pentru care actrița a decis să facă acest pas este pasiunea lui Cruise pentru scientologie și dorința lui de a o implica în asta pe fiica sa de șase ani, Suri.

Pe al doilea loc s-a plasat Leonardo DiCaprio cu un venit de două ori mai mic decât anul trecut, de la 77 de milioane de dolari la 37. Cu toate că filmul lui Clint Eastwood, "J. Edgar", în care DiCaprio a avut rolul principal, nu a avut succes, în curând apare filmul "The Great Gatsby" după romanul lui F. Scott Fitzgerald, în regia lui Baz Luhrmann unde actorul îl va interpreta pe Gatsby.

Adam Sandler a ocupat a treia poziție, ca și anul trecut. Câștigurile lui sunt mai mici decât anul trecut, 37 de milioane de dolari față de 40. Filmul "Jack and Jill" în care a jucat actorul a fost nominalizat de 12 ori la Zmeura de Aur, premiu ce se acordă celor mai proaste filme din industria cinematofrafică.

Printre alți actori din top se află Dwayne 'The Rock' Johnson cu 36 de milioaned de dolari și Ben Stiller cu un venit de 33 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel