Tir răsturnat pe DN1

DN1
DN1

Un tir care transporta sodă caustică lichidă s-a răsturnat miercuri după-amiază în județul Brașov,  la ieșirea din localitatea Codlea spre Vlădeni. Circulația rutieră a fost blocată. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Brașov,  capitan Ciprian Sfreja,  unul dintre cele trei compartimente ale cisternei încărcate cu sodă caustică s-a fisurat,  rezultând scurgeri. 

"Zona a fost izolată pe o distanță de 50 de metri, iar circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri", a declarat pentru Agerpres, reprezentanntul ISU Brașov. 

De asemenea, acesta a mai menționat că șoferul care a fost implicat în accident este conștient, însă a suferit traumatisme la membrele inferioare.

La locul accidentului au intervenit o autospecială cu apă și spumă din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov și o mașină de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Codlea.

[citeste si]

Cenrrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că șoferul ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel