Ţi-ai pierdut cheile sau ţi-au fost furate? Acum ai o soluție

chei
chei

În întrega lume, potrivit unui studiu european, în fiecare minut sunt pierdute sau furate cel puţin 6 chei, iar numărul cheilor încuiate în casă sau maşină este de cel puţin 10 ori mai mare.

 Acelaşi studiu arată că unul din 10 oameni şi-a pierdut cheile cel puţin o dată în ultimul an. Femeile tind să îşi piardă cheile mai des decât bărbaţii. Una din 50 de femei a admis că şi-a pierdut cheile de cel puţin 5 ori, deşi nici un bărbat nu a recunoscut că ar fi păţit asta de mai mult de 3 ori, informează Libertatea.

  Urmând un model de business de succes din Marea Britanie şi SUA, noul sistem livrează chei de rezervă de la locuinţă, maşină sau birou într-o oră de la solicitarea lor, 24/24, oriunde în Bucureşti, simplu, eficient şi 100% sigur. Tariful pentru un abonament este de 150 de lei pentru cheile casei sau ale maşinii şi 250 de lei pe an pentru ambele. Asta înseamnă că, dacă îţi pierzi cheile fie şi o dată în 3-4 ani, ieşi în avantaj. În plus, serviciul îţi oferă comoditatea de a-ţi fi adusă cheia într-un mod civilizat şi discret, oriunde doreşti, într-un timp foarte scurt”, explică Irina Caraivan.

  Dacă te întrebi cât de sigur este sistemul? Ei bine, firma te asigură că nu va afla niciodată adresa abonatului, iar livrările vor fi făcute într-un loc propus de acesta, niciodată în faţa casei. Locul unde sunt depozitate cheile este monitorizat non-stop, securizat mecanic şi electronic. Abonatul îşi depozitează cheile într-un plic securizat, cu un sigiliu unic, iar poza cheilor sigilate este disponibilă în contul online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel