The Night of the Animated Bad Taste

The Night of the Animated Bad Taste
The Night of the Animated Bad Taste

A şaptea ediţie Anim’est propune spectatorilor bucureşteni o noapte de film extravagant. Pe 6 octombrie, la cinema Patria, de la ora 23:00, va începe proiecția de filme de animație care se înscriu într-un registru neconvețional, în care predomină kitsch-ul și erotismul.

 Autor: Diana-Monica Vulpescu

Spectatorii sunt invitați să se întrebe ce înseamnă cu adevărat prost-gust. În acest sens, ei vor fi angrenați într-un periplu de „dubioșenii”, după cum anunță organizatorii, în care vor vedea tehnici și stiluri din cele mai diferite.

Programul conține trailere sau fragmente din cele mai întunecose cotloane ale cinematografiei globale, filme rare, de arhivă, imposibil de văzut în alte condiţii pe marile ecrane, multe politically incorrect, inacceptabile, extravagante, revoltătoare, scandaloase.

Mai mult, publicul va putea vedea de la clipuri pornografice, de la începuturile cinematografului, până la caricaturi, filme underground sau stereotipuri comerciale, trailere, încercări de fantasy sau ambiţii artsy eşuate.

Organizatorii provoacă spectatorii și susțin că cei ce vor îndrăzni să lase pudoarea şi pretenţiile elitiste la uşă vor avea parte de câteva ore care le vor provoca simţurile şi gusturile. Evenimentul este initiat de HAFF („Holland Animation Film Festival”), de criticul de film olandez Jan Doense, expert în genurile horror şi trash și de fondatorul şi organizatorul „Festivalului de Film Fantastic din Amsterdam”, Michael Helmerhorst.

 Evenimentul este organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos în România.

 sursa: Animest.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel