Thailanda marchează 100 de zile fără cazuri de Covid-19. Cu ce problemă se confruntă însă

IMG_2283 China town - Bangkok, Thailanda
IMG_2283 China town - Bangkok, Thailanda

Thailanda nu a înregistrat nicio infecție locală de coronavirus de la sfârșitul lunii mai. Cu toate acestea, țara se confruntă însă cu o altă problemă majoră. 

Thailanda a raportat zero cazuri transmise local de Covid-19 timp de 100 de zile, marcând o etapă semnificativă în lupta împotriva coronavirusului, pe care doar un număr mic de țări din întreaga lume au atins-o, scrie CNN

Dar guvernul thailandez se confruntă, de asemenea, cu presiuni din ce în ce mai mari din partea întreprinderilor pentru a redeschide frontierele către turiștii internaționali, întrucât luni de restricții de călătorie și-au devastat economia puternic dependentă de turism.

Care este totalul infectărilor raportate de această țară 

Țara din Asia de Sud-Est nu a înregistrat nicio infecție locală de la sfârșitul lunii mai. Până în prezent, țara de 70 de milioane de oameni are un număr de cazuri de doar 3.427, cu 58 de decese. Mai mult de 28% din infecțiile raportate sunt cazuri din străinătate, potrivit Ministerului Sănătății.

Thailanda a fost prima țară care a detectat coronavirusul în afara Chinei, confirmându-și primul caz pe 13 ianuarie, la un turist chinez care zburase la Bangkok din Wuhan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel