Teodorovici: O spun foarte clar! O să fiu și eu hashtagist!

Darius Muresan / 24 Martie 2019 / 11:18 Salveaza PDF Comentarii
Eugen Teodorovici
Descriere foto: Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a transmis astăzi la Brașov un mesaj. Teodorovici a participat împreună cu mai mulți miniștri la o întrevedere cu electoratul PSD.

„Am văzut un semn pe un banner hashtag. Azi o spun foarte clar, o să fiu #insisist! Să insistăm să schimbăm România așa cum ne-o dorim cu totii. Vă multe mesaje frumoase, ”Brașov oraș european”, ”fonduri europene”, ”PSD și-a respectat promisiunile”, ”investiții în sănătate”. Sunt lucruri care s-au făcut în ani de zile. Nimeni nu spune că s-au făcut toate. Sunt multe, foarte multe lucruri de făcut.

Astăzi poate mai mult ca oricând avem nevoie să înțelegem cine dorește binele acestei țări. Este multă minciună în spațiul public, multă denigrare și dezinformare. (...) Dacă nu suntem atenți azi, mai mult ca oricând, viitorul acestei țări nu este cel pe care ni-l dorim. 

PSD este un partid puternic. Cu bune și cu rele, nimeni nu e perfect. Dar dacă sunteți cu adevărat doritori de schimbare, ne veți face și pe noi să ne schimbăm în interior. Trebuie să ne schimbăm ca țară din interior.

Ceilalți din afara României, că sunt polonezi, unguri sau cehi, se luptă pentru țara lor într-o singură voce. Nimeni nu își blamează țara cum o facem noi afară. Trebuie să fim o singură voce, să dorim binele acestei țări, indiferent de culoarea politică. Trebuie să învățăm să dialogăm, să comunică, să lăsăm ura și vrajba. Nu ne ajută asta ca neam. Vă spun din inima. 

De asta spuneam #insist. Voi insista cât voi trăi pentru ca această țară să fie acolo unde ne dorim cu toții”, a declarat Teodorovici.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27