Teodor Atanasiu: Victor Ponta este disperat cu Iohannis contracandidat

Vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, îl acuză pe Victor Ponta că l-a lovit sub centură pe liderul PNL, Klaus Iohannis.

Teodor Atanasiu a declarat, la RFI, că "Victor Ponta este disperat pentru faptul că are un contracandidat redutabil, pe care nu ştie cum să-l învingă. E foarte greu pentru Victor Ponta, premier în funcţie, să vorbească despre ce a făcut şi va face în calitate de preşedinte al României, e mai uşor pentru el să atace contracandidatul. Nu are nici instrumente de atac şi nici ce ataca la contracandidatul lui şi atunci foloseşte un atac sub centură. Sunt lucruri cu care nu te joci într-o Europă democratică, cu etnia omului, cu religia omului, cu sexul şi aşa mai departe. Am luptat sute de ani, omenirea a luptat sute de ani ca să treacă peste aceste lucruri, ca să nu mai avem astfel de concepte şi când te trezeşti la vârful unui stat european democratic cu astfel de concepte este foarte grav".

Citește și: Klaus Iohannis - Cătălin Predoiu: Primele rezultate ale cercetărilor sociologice

Întrebat dacă, personal, crede că religia lui Klaus Iohannis ar putea fi un handicap în cursa prezidenţială, într-o ţară majoritar ortodoxă, Atanasiu a răspuns: "Nu, eu cred că nu. Este un creştin. Şi dacă n-ar fi creştin, poporul român n-ar avea o problemă. Am văzut că cel mai mare miting de solidaritate cu o persoană din România în ultimii ani a fost alături de un cetăţean arab, domnul (Raed) Arafat şi nu i-au deranjat absolut deloc religia domnului Arafat şi au apreciat modul în care dânsul s-a implicat în viaţa publică din România", a mai declarat liderul PNL.

Citește și: Sorin Ilieșiu, atac la Klaus Iohannis: E o rușine. Cum vrea să ajungă președinte?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel