Teo l-a făcut KNOCKOUT pe Șerban Huidu: "Cârcotașul" ar trebui să aibă o LOGICĂ. Înseamnă că ești PSIHOPAT

Teo Trandafir a avut ocazia să-i răspundă lui Șerban Huidu, după ce i-ar fi dezvăluit salariul. Răspuns picant, în direct. 

Chiar dacă salariile vedetelor TV sunt în general secrete, mereu a fost cineva care s-a trezit să le dezvăluie sau să facă speculații. Ei bine, în cazul lui Teo Trandafir a fost un întreg tărăboi, pentru că la un moment dat, fostul ei coleg de la Prima TV, Șerban Huidu, a lansat în spațiul public zvonul că aceasta ar încasa de la postul TV circa 4 milioane de euro în 4 luni. 

Teo Trandafir i-a dat replica lui Șerban Huidu

Din acest motiv, Denise Rifai a întrebat-o pe Teo, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, cât de bogată este de fapt și câți bani a câștigat din televiziune, având în vedere atacul lansat la acea vreme de Șerban Huidu. 

”Habar nu am, nu m-am gândit niciodată la asta. În ceea ce privește declarația ”Cârcotașului”, el trebuie să aibă o logică. Pe mine, de exemplu, Kanal D mă plăteste cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să-i aduc lui Kanal D, 500 de lei. Pentru că eu trebuie să plătesc postul de televiziune ca să aibă apoi confortul de a mă plăti el pe mine. Câți bani trebuia să aduc eu la Prima tv ca să-mi dea mie 4 milioane de euro? Era un post mititel, nici nu avea de unde. Să le aduc 40 de milioane în 4 luni? De unde? În sfârșit, nu știu ce a fost cu el (n.r. cu Șerban Huidu) la acel moment", a declarat Teo Trandafir.

"Înseamnă că ești psihopat"

"Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ți servești televiziunea astfel încât salariul tău să se justifice. Pentru că dacă tu vii cu niste pretenții, cu figuri în cap, și spui că vrei 4 milioane și tu aduci 200.000 înseamnă că ești psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte!

Cât am câștigat eu, nu e relavant. Eu între timp am mâncat, am jucat, am pierdut pe piața vieții, am riscat. Pierzi, câștigi, tot negustor te numești. Eu bani am făcut. Și voi putea să fac în continuare. Nu sunt însă un foarte bun gestionar al banilor. Îmi plac foarte mult casele. Dar, nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu. Dar depinde la ce ne raportăm. Dacă ne raportăm la un profesor universitar de limba română, de la Univeristatea București, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, de oriunde din țara asta, care-și poate permite palate oricând dorește, sunt un om atât de sărac încât după ce i-am vizitat casa și mă întorc la mine, am impresia că am intrat în cotețul câinelui, deci față de el sunt un om sărac”, a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel