Tensiuni în USR-PLUS pentru șefia alianței. Bogdan Chirieac: "S-au planificat două miliarde de euro. Sunt niste trăsnăi scrise acolo"

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre tensiunile din USR PLUS, dar și despre faptul că PNRR-ul este încă în așteptare la Bruxelles. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit duminică seara în direct la România TV unde a vorbit despre tensiunile din USR-PLUS. Întrebat dacă este ”război” în partid, Bogdan Chirieac a răspuns că acestea sunt doar niște ”lupte pentru funcția supremă”. 

”Nu e război total, să știți. E o aparență de război. Nu are cum să fie război total când s-au planificat două miliarde de euro, consultanță în PNRR. Singura problemă pe care o au este că sunt atât de incompetenți încât nu au reușit să aprobe PNRR-ul la Bruxelles că sunt de-a dreptul niște trăsnăi scrise pe acolo, compunere de copil mediocru de clasa a patra. Atât a putut să producă domnul ministru Ghinea și colaboratorii săi apropiați. Nu vă gândiți că vor pleca sau că e bătaie. Sigur, sunt niște lupte pentru funcția supremă. Domnul Barna cu domnul Cioloș. E distanță mare de aici și până la a abandona puterea sau a face ce i-a promis acest partid anti-sistem că până la urmă și el are rolul lui”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Dan Barna a declarat recent că pe data de 2 octombrie va avea loc congresul pentru desemnarea noii conduceri a alianţei.

Cioloș avertizează: Nu stăm până la sfântu`așteaptă. Fără mărunțișuri pentru USR PLUS în coaliție

Candidații la conducerea USR PLUS și-au prezentat, sâmbătă, echipele alături de care candidează la Congres. 

După eveniment, Dan Barna, co-preşedintele USR PLUS, întrebat despre coaliție, a spus că prezența USR PLUS în coaliție și guvernare ”este vizibilă”: ”o parte semnificativă dintre obiectivele noastre sunt pe șină, adică demarate. Într-adevăr sunt câteva obiective blocate, dar sunt altele din cele 40 de angajamente pe care USR PLUS le-a susținut în diverse faze de realizare, câteva fiind chiar realizate. Ori în această balanță, în această permanentă analiză se poartă dialogul”.

CITEȘTE ȘI: Dan Barna vrea șefia USR PLUS, dar electoratul ”Facebook” îl face PRAF: Politician de cauciuc. Nici nu o să știți unde e ușa!                                                                        

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel