Tenis: Andy Murray a primit un wild card pentru turneul de la Queen's

Organizatorii turneului pe iarbă de la Queen's Club (17-23 iunie) au anunţat marţi că i-au rezervat un wild card tenismanului britanic Andy Murray, aflat în recuperare după operaţia la şold suferită în luna ianuarie, relatează EFE.

Murray va trebui să confirme participarea la turneu, pentru a intra în posesia invitaţiei. El poate deveni al treilea jucător britanic la Queen's, alături de Cameron Norrie şi Kyle Edmund, dacă va reuşi să joace. La turneul londonez nu au mai evoluat trei jucători britanici din 2006, când pe tabloul principal s-au aflat Tim Henman, Greg Rusedski şi Andy Murray, dar atunci participau 56 de tenismeni faţă de 32 în prezent.

Scoţianul a suferit în acest an a doua sa operaţie la şold, după cea din 2018, din cauza durerilor permanente. El îşi doreşte să joace la Wimbledon, cel mai probabil la dublu, dar deocamdată nu există o confirmare oficială.

La Queen's, Murray s-a impus de cinci ori, în 2009, 2011, 2013, 2015 şi 2016. Anul trecut titlul i-a revenit croatului Marin Cilic.

În vârstă de 31 ani, Andy Murray a devenit în 2013 primul tenisman britanic care a reuşit să câştige turneul de la Wimbledon, după aproape opt decenii, reeditând apoi succesul în 2016. El a mai cucerit, de asemenea, trofeul la US Open, în 2012, iar în 2014 a condus echipa Marii Britanii la primul său titlu în Cupa Davis după cel din 1936.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel