"Te spărgeam cu bătaia!". Anda Adam, făcută praf într-o parcare, după gestul ei: Am fost înjurată în ultimul hal, cu copilul lângă mine

Anda Adam a fost înjurată şi jignită în parcarea unui mall, după un gest pe care l-a făcut. 

Imaginea cu mașina Andei Adam parcată pe două locuri destinate persoanelor cu dizabiltăți a apărut pe pagina de Facebook "Polițiștii au umor".

"Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște shoping-uri, a lăsat-o și ea așa, în punctul mort", este mesajul care însoțește imaginea publicată pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor”.

Reacția vedetei nu a întârziat să apară.

"Am fost înjurată în ultimul hal"

"Mi-am "permis" să parchez aşa pentru că era ora închiderii,. Ca atare refuz să cred că mai venea cineva cu dezabilități la vreun shopping pentru 15 minute! După cum se vede şi în poză, în acea zonă mai erau cel puţin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere! Am parcat aşa fix 5 min cât am urcat să iau o felie de tort copilului. Copilul era în dreapta spate, motiv pt care am parcat aşa ca să pot deschide uşa să îmi scot copilul din maşină.

La urcarea în maşină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă şi "certată" de o "domnişoară" cu pălărie neagră în cap stilul "vama veche", ca data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca "PROASTA" ... citez.

Probabil această "epavă" este una din acest grup sau din alt grup similar şi, văzând postarea şi fiind în sincron cu plecarea mea, a avut atitudinea corespunzătoare, că dacă nu ştiaţi, există "una cu pălărie" care este justiţiara parcărilor din mall! Dacă citeşti acest mesaj, "pălăriato", află că am scos maşina şi am venit după tine, dar norocul tău a fost că nu te-am mai găsit, că te spărgeam cu bătaia! La propriu!", a comentat Anda Adam de pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel