EXCLUSIV  Taxă pescuit şi taxă vizitare Delta Dunării. Cătălin Ţibuleac, guvernator: Vreau să înţeleagă toată lumea!

Delta Dunării
Delta Dunării

Cătălin Ţibuleac, guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei ”Delta Dunării”, a vorbit, într-un interviu acordat DC News despre un proiect prin care se doreşte majorarea taxei de vizitare a deltei dar şi introducerea taxei de pescuit, fondurile strânse urmând a fi folosite pentru protejarea Deltei Dunării. 

"În acest moment, taxa de intrare în rezervaţie este 5 lei/zi. Dacă mă duc la un muzeu sau la cinematograf dau mai mult de 5 lei. Permisul de pescuit este gratis în Delta Dunării. Sunt câteva aspecte care trebuie şi ne-am propus pentru la anul să le reconsiderăm: o taxă de acces în rezervaţie mult mai ridicată, introducerea permisului de pescuit pentru turişti, nu pentru localnici, cu plată şi o să vedem şi cuantumul pe zi. Era într-o vreme, dar a fost scos.

Vreau să înţeleagă toată lumea că aceste fonduri vin în ARBDD (Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării) ca fonduri extrabugetare şi sunt obligat ca aceste fonduri să fie folosite pentru administrarea patrimoniului natural", a declarat Cătălin Ţibuleac, guvernatorul Deltei Dunării.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel