Tată şi fiu răniţi într-un accident cu skijet-ul la Mamaia

Mamaia
Mamaia

Un bărbat şi fiul său au fost răniţi după ce s-au izbit cu skijet-ul pe care se aflau de stabilopozi, în staţiunea Mamaia. 

Doi turişti din Timişoara, aflaţi în concediu pe litoral, s-au accident miercuri după-amiază după ce skijet-ul cu care făceau agrement pe mare, la Mamaia, în zona hotelului Rex, s-a izbit violent de stabilopozii unui dig de protecţie, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa. 

Potrivit sursei citate, medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa au fost solicitaţi să intervină în jurul orei 14.40, pentru acordarea de îngrijiri medicale după ce două persoane, tată şi fiul său minor, au fost recuperate din mare rănite, în urma unui accident de navigaţie cu un skijet. 

Este vorba despre un bărbat din Timişoara, în vârstă de 47 de ani, şi fiul acestuia în vârstă de opt ani, care s-au izbit cu skijet-ul de un dig de protecţie a liniei litorale, aflat în larg. Potrivit medicilor, cei doi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri, minorul suferind un traumatism cranio-cerebral iar tatăl, traumatism la gleznă şi dureri de cap. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel