Tartă cu mozzarella și șuncă. Rețeta rapidă de aperitiv

Tarta cu mozzarella și șuncă este un aperitiv rapid, pe gustul tuturor. Iată cum se prepară.

Ingrediente

4 felii de pâine
6 ouă
un ardei gras
o ceapă
2 bucăți felii șuncă
o lingură pătrunjel
50 g mozzarella
50 g cașcaval
1 linguriță Sare
0.5 linguriță piper negru măcinat

Cum se prepapră

Amestecați într-un bol ouăle, ardeiul, ceapa și șunca tăiate cubulețe. Adăugați mozzarella și cașcavalul date prin răzătoare și pătrunjelul mărunțit. Condimentați cu sare și piper, scrie savuros.info.

Tăiați marginile feliilor de pâine și aranjați-le într-o tavă de copt (20 cm x 20 cm). Distribuiți amestecul obținut în tavă. Coaceți tarta în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de 50 minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel