Tăriceanu, discuție cu Teodorovici. Ce s-a stabilit. Decizia liderului ALDE

Ema Apostu / 01 iul 2019 / 18:47 Salveaza PDF Comentarii
Tăriceanu
Descriere foto: Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că a avut o discuţie cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Ce au vorbit.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni că a avut o discuţie cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, în legătură cu proiectul de restructurare la nivelul întreprinderilor care au pierderi, menţionând că intenţionează să iniţieze discuţii cu patronatele şi cu asociaţiile din domeniul economic pentru a vedea dacă pot fi ajutaţi cei care au dificultăţi, dar şi "o adevărată perspectivă de a se redresa".

"Am avut o discuţie cu Teodorovici în legatură cu proiectul de restructurare la nivelul întreprinderilor care au pierderi, aşa numita restructurare a pierderilor, amnistie. În acest sens eu voi iniţia o serie de discuţii cu zona patronală, cu asociaţiile din domeniul economic pentru că mie mi se pare o masură utilă de a vedea dacă putem să-i ajutăm pe cei care sunt în dificultăţi, dar au şi o adevărată perspectivă de a se redresa, nu pentru a prelungi existenţa unor societăţi care sunt în agonie. În acelaşi timp, vreau să ştiu care este părerea oamenilor de afaceri faţă de cei care au avut un comportament corect, să vedem cum apreciem această latură", a precizat Tăriceanu, după şedinţa de coaliţie.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22