Tăriceanu, comentariu la adresa lui Iohannis: Și-a recunoscut eroarea. E frumos să te dai cocoș

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Călin Popescu Tăriceanu a criticat declarațiile lui Klaus Iohannis, care afirma că "România nu e pregătită să asigure președinția Consiliului UE, iar lucrurile au luat-o razna".

"Guvernul României a reușit să asigure o conducere excelentă a Consiliului UE în cele șase luni ale acestui an, fiind închise, cum se știe, un număr record de dosare. Am realizat asta în ciuda "proptelelor" puse de președinte, cel care trăgea în noiembrie marele semnal de alarmă că "România nu e pregătită să asigure președinția Consiliului UE, iar lucrurile au luat-o razna". Mai mult, el cerea imperios "înlocuirea acestui accident al democraţiei româneşti", cu referire la cabinetul Dăncilă. Vă dați seama cum am fi fost dacă l-am fi ascultat?

Acum, am fi tentați să spunem că dl. Klaus Werner Iohannis și-a recunoscut eroarea și e mândru de realizările "accidentului democrației" atunci când spune la Bruxelles "echipa română a reuşit ceva neaşteptat, de aceea am spus că preşedinţia română a fost surprinzătoare pentru că a avut rezultate mult mai bune decât se aşteptau toţi"", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

"Nu vă lăsați induși în eroare!"

"Nu vă lăsați induși în eroare! Țineți cont de următoarele:

1) Dl Klaus Werner Iohannis nu suflă o vorbă despre vreun merit al Guvernului, lăsând impresia că succesul i se datorează. E frumos să te dai cocoș cu munca altora, nu-i așa?

2) Declarația face parte strict din campania domniei sale de autopromovare pentru șefia Consiliului European și trebuie luată ca atare.

Nu pot să nu mă întreb din nou și din nou, și din nou: oare până unde merg tupeul și aroganța acestui om?", a mai scris liderul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel