Tăriceanu: Centrul de control nu este la Iohannis

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a vorbit, duminică seară, în contextul declarațiilor recente ale liberalului Cristian Bodea despre cum se transmit ordine de la Cotroceni înspre PNL, susținând că nu la președintele Klaus Iohannis este centrul de control.

"L-am ascultat și l-am și auzit în aceste zile pe domnul Bodea, care e foarte supărat. Declarațiile lui au deranjat conducerea PNL. Problema mare pe care o văd este următoarea – eu nu cred că cineva poate să ia lumina de la Cotroceni. Ei mai degrabă iau întuneric, pentru că toate acțiunile care par să fi fost dirijate de la Cotroceni au eșuat lamentabil. PNL a scăzut în sondaje, la fel ca și președintele. Problema devine ceva mai complicată pentru că eu am impresia că, de fapt, centrul de comandă nu e la președinte.

Eu am mare îndoieli că președintele Iohannis este în control, controlează ceea ce se întâmplă în plan politic, pe resorturile pe care ar avea anumite pârghii. Eu cred că este în afară acestui joc și că sunt o serie de instituții de forță și sunt scăpate de sub orice fel de control democratic. De sub un control democratic. Asta e gravitatea situației în care ne găsim pentru că și aceasta este o altă formă de corupție, pe lângă corupția financiară pe care o vedem incriminată în fel și chip. Gravitatea situației în România aceasta este. Avem instituții care par să funcționeze după propriile reguli", a explicat Tăriceanu într-o intervenție telefonică la România Tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel