Țapardel: Aș fi procedat la fel ca Mircea Badea!

Mircea Badea
Mircea Badea

Europarlamentarul Claudia Țapardel a avut o intervenție telefonică la Antena 3, în cadrul concursului „100 România”. Printre jurați s-a aflat și Mircea Badea.

„Avem un mesaj surpriză. Nici noi nu știam în intrarea în emisie. Doamna Claudia Țapardel, europarlamentar PSD, în legătură directă cu noi, înțeleg cu o ofertă pentru participanți", a spus Adrian Ursu.

„Să știți că am urmărit această emisiune. Nu v-am slăbit din ochi. M-au impresionat toți cei opt tineri și, dacă aș fi fost în studio alături de dumneavoastră, aș fi procedat la fel ca Mircea Badea. Aș fi dat 10", a spus Claudia Țapardel. „E normal" a fost replica lui Mircea Badea, care, sâmbătă seară, le-a dat tuturor concurenților nota 10.

Surpriză pentru concurenți

„Toți merită aprecierea noastră", a continuat Claudia Țapardel. „Le spun că au un mare potențial politic. Vine această declarație din partea unui politician care este pe scena politică de 18 ani și și-a construit cariera etapă cu etapă. Să știți că v-ați calificat și pentru un post la Bruxelles, pentru că ați dat răspunsuri într-un minut, un minut și 30 de secunde. Chiar și au am dificultăți să mă încadrez în acel minut pe care ni-l oferă Parlamentul European la Bruxelles.

Pentru că am ajuns la discuția despre Bruxelles, vreau să vă spun că voi fi foarte onorată ca pe cei patru finaliști să îi invit la Bruxelles, să cunoască instituția Parlamentului European și modul în care europarlamentarii își desfășoară activitatea", a spus Claudia Țapardel.

(w670)

De menționat că Ciprian Meriuță a fost desemnat câștigătorul concursului de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel