Tânăr de 23 de ani din Capitală, prins la volan după ce a consumat 4 feluri de droguri

Tânăr de 23 de ani din Capitală, prins la volan după ce a consumat 4 feluri de droguri / Foto: Pixabay
Tânăr de 23 de ani din Capitală, prins la volan după ce a consumat 4 feluri de droguri / Foto: Pixabay

Un tânăr de 23 de ani a fost prins la volan după ce a consumat 4 feluri de droguri.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost prins la volan după ce a consumat patru feluri de droguri, transmite Realitatea Plus. S-a întâmplat în Capitală, unde polițiștii au făcut o razie de amploare. 

„Vă aduc la cunoștință că în urma testării cu aparatul DrugTest v-a ieșit pozitiv la substanțele cocaină, benzodiazepină, metadonă și ketamină”, i-a spus polițistul tânărului supus testului. 

Tânărul este doar unul dintre șoferii prinși la volan drogați. Astfel se scene s-au ținut lanț în timpul controlului din Capitală. Polițiștii au dat 107 amenzi, în valoare de 58 de mii de lei și au reținut 21 de permise. Oamenii legii au reținut și șase certificate de înmatriculare după ce au găsit probleme tehnice la mașini.

Un șofer drogat a lovit 15 mașini și un tramvai

Un șofer drogat a făcut prăpăd în Iași, la începutul lunii iunie. Bărbatul a lovit, între complexul Era și strada Gării, nu mai puțin de 15 autoturisme. Ultimele cinci mașini au fost avariate în fața stației CFR. 

Potrivit presei locale, martorii au văzut cum șoferul conducea cu capul scos pe geam, parbrizul mașinii fiind spart. După tamponări, șoferul a ieșit din mașină și a încercat să fugă, dar a fost prins de pietoni și predat polițiștilor, care l-au condus la audieri.

El ar fi condus sub influența drogurilor de la ERA la Gară. La Secția de Poliție a intervenit și un echipaj de ambulanță din pricina faptului că bărbatul era agitat și acuza stări de rău. S-a constatat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice, ci substanțe interzise. El a fost dus la spitalul de psihiatrie și apoi, arestat preventiv. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.  Reamintim și cazul fiului afaceristului Sever Mureșan. În luna aprilie, acesta a făcut praf 12 mașini în Brașov, după ce a urcat băut la volan. El s-ar fi certat cu iubita, iar apoi de supărare ar fi consumat băuturi alcoolice și a urcat la volan. Paguba ar fi putut fi și mai mare dacă nu ar fi intervenit proprietarii mașinilor pentru a-l opri. După această peripeție, el s-a ales cu dosar penal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel