Tăieței cu varză. Rețeta de post delicioasă

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Dacă ții Posul Paștelui, această rețetă de tăieței cu varză te va cuceri. O vei repeta! Iată cum se prepară.

Ingrediente

1 varză mică (aprox 1 kg)
200 gr tăieţei laţi
1 ceapă
5 linguri ulei
4 prize piper (sau după gust)
sare

Cum se prepară

Varza se taie fideluță şi se frământă un minut cu o linguriţă rasă de sare. Se lasă 5 minute să se înmoaie. În timpul acesta, tocaţi ceapa mărunt şi căliţi-o în uleiul încins, potrivit e-retete.ro. Folosiţi o tigaie mai mare.

Puneţi tăiţeii la fiert în multă apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Adăugaţi varza peste ceapă şi căliţi-o puţin peste 10 minute, la foc mediu, amestecând des să nu se ardă. Spre sfârşit, daţi focul la mic. Când e aproape gata, condimentaţi-o cu piper. Adăugaţi tăiţeii scurşi de apă şi amestecaţi bine. Gustaţi de sare.

Vezi și: Ciuperci umplute de post. Rețeta simplă

Pizza de post. Cum se prepară: Rețeta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel