Sute de persoane îl conduc pe ultimul drum pe Gheorghe Naghi

Naghi condus pe ultimul drum
Naghi condus pe ultimul drum

Cortegiul este funerar format din peste o sută de autoturisme, microbuze şi autobuze care îl însoţesc pe ultimul drum pe patronul Aldis, George Naghi, mort într-un accident nautic. Aceştia au pornit de la ferma omului de afaceri, unde trupul neînsufleţit a fost ţinut pentru priveghi în ultimele zile.

După o scurtă trecere pe la fabrica de mezeluri, cortegiul cu trupul neînsufleţit al omului de afaceri va ajunge la Cimitirul Central din Călăraşi, unde Naghi va fi înmormântat, informează Mediafax.

Rudele omului de afaceri spun că s-a dorit ca trupul neînsufleţit al lui Gheorghe Naghi să ajungă înainte de înhumare la fabrica de mezeluri "Aldis" pentru ca toţi angajaţii să-şi poată lua rămas bun de la patronul societăţii.

La ora transmiterii acestei ştiri, cortegiul funerar însoţit de fanfara Primăriei Călăraşi parcurge distanţa de trei kilometri dintre fermă şi fabrica de mezeluri Aldis, unde angajaţii aşteaptă să îşi ia rămas bun de la omul de afaceri.

Ulterior, maşina cu trupul neînsufleţit al lui George Naghi va ajunge la Biserica Volna, din centrul municipiului Călăraşi.

Cortegiul funerar se va deplasa apoi pe străzile oraşului până la Cimitirul Central "Sf. Gheorghe" din Călăraşi, unde va avea loc înmormântarea.

Primarul din Călăraşi, Nicolae Dragu, a declarat zi de doliu în municipiu, omul de afaceri urmând să fie înmormântat alături de mama sa.

Rudele şi trei prieteni ai omului de afaceri au ridicat în dreptul locului unde s-a produs accidentul nautic un momument închinat lui George Naghi, format dintr-o cruce de marmură albă, de apoximativ 60 de centimetri, aşezată pe un soclu de marmură albă, pus pe o placă de un metru cub de beton. În zona monumentului au fost puse balustrade, drumul de acees din zonă spre Braţul Borcea fiind pietruit pe o distanţă de aproximativ o sută de metri.

Patronul producătorului de mezeluri Aldis, George Naghi (59 de ani), a decedat, duminică după-amiază, iar soţia sa, Alina (54 de ani), a fost rănită grav în urma accidentului nautic care a avut loc pe Braţul Borcea al Dunării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel