Suspendare Iohannis. Chirieac: Problema se pune în termeni foarte serioși

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a spus că suspendarea președintelui Klaus Iohannis devine "o opțiune serioasă". Bogdan Chirieac a comentat această declarație la România TV.

"Problema se pune în termeni foarte serioși. Ține, într-adevăr, de faptul că, deocamdată, președintele încalcă Constituția în mod direct. În același timp, suspendarea președintelui nu cred că este o decizie care trebuie luată în pripă. Nu este ceva de dorit. Dacă în cazul lui Traian Băsescu se merita făcut orice efort pentru a opri, a scurta acea perioadă neagră din istoria României, în cazul domnului Iohannis poți să spui că a avut un mandat mediocru, dar nu e de suspendare în acest moment", a declarat, într-o intervenție telefonică la România TV, joi, 5 iulie, analistul politic Bogdan Chirieac.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că a discutat cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, iar din punctul său de vedere suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis trebuie să fie o opţiune serioasă. Dragnea a spus că luni ar urma să se ia o decizie.

Vezi și: Dragnea: E deranj foarte mare! Nu am auzit pe nimeni să spună


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel